Vonkajšie hry na letné prázdniny: Zábavné a bezpečné nápady

Vonkajšie hry na letné prázdniny: Zábavné a bezpečné nápady

Urobte letné prázdniny nezabudnuteľnými a našimi tipmi...

Letné prázdniny sú pre deti obdobím slobody a nekonečných možností. Niet nad to, ako sa hrať vonku na čerstvom vzduchu a objavovať zázraky prírody. Vonkajšie hry nie sú len zábavné, ale aj rozvíjajú kreativitu, koordináciu pohybov a sociálne zručnosti detí. Pre rodičov je však dôležité, aby boli tieto hry bezpečné, a aby si deti mohli bezstarostne užívať letné prázdniny. V tomto článku sme zhromaždili zábavné a bezpečné nápady na vonkajšie hry, ktoré zaručene zabavia malých aj veľkých a prispejú k nezabudnuteľným letným zážitkom.

 

Záhradné hry

Letné prázdniny sú skvelou príležitosťou, aby deti trávili veľa času vonku a užívali si čerstvý vzduch. Môže sa to diať doma na záhrade, u starých rodičov alebo na rôznych ihriskách. Tu je niekoľko nápadov na letné vonkajšie hry:

  • Vodné hry: Keď je naozaj horúco, prichádzajú na rad všetky vodné hry, ktoré zabavia deti. S rôznymi veľkosťami a tvarmi vodných pištolí alebo vodnými bombami môžu viesť bitky. Môžete si však zaobstarať aj niekoľko hračiek, pri ktorých nikto nezostane suchý. Raketa v tvare vodnej hračky strieka vodu všetkými smermi. Zostavte raketovú odpaľovaciu stanicu, jednoducho ju pripojte k vodovodnému kohútiku a pomaly pustite vodu. Vzniknutý tlak spôsobí, že raketa sa točí a vyletí do vzduchu, pričom zhora rozprašuje vodu, čím osviežuje deti počas letnej horúčavy.

Kültéri, rakéta kilövő vizes játék
Vonkajšia hra s vodnými raketami
€ 15.89 RRP: Regular Price € 15.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Podobne funguje aj naša vonkajšia vodná hračka v tvare kaktusu, ktorú treba pripojiť na záhradnú hadicu. Vďaka tlaku vody začne súčasne striekať vodu po stranách, z úst a z vrchného rotačného postrekovača.

kültéri vizes játék
Vonkajšia vodná hračka, kaktus
€ 15.89 RRP: Regular Price € 15.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Fa játszóház homokozóval
Drevený záhradný domček a pieskovisko so s...
Special Price € 121.90 RRP: Regular Price € 185.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Odporúčame vám aj náš článok .... Najlepšie hračky do záhrady pre deti

Kreatívne záhradné hry

V lete je záhrada ideálnym miestom pre rozvoj kreativity detí. Tu je niekoľko kreatívnych záhradných hier, ktoré deti budú milovať bez toho, aby rodičia museli uvažovať o väčších výdavkoch:

  • Maľovanie kameňov: Nazbierajte hladké kamene a pomaľujte ich. Nešetrite rôznymi farbami a vzormi. Neskôr nimi môžete ozdobiť záhradu, ale aj v dome môžu byť skvelou dekoráciou.

1.  pinterest.com/JuliesRocks

 

 

  • Prírodné mozaiky: Nazbierajte rôznofarebné listy, kvety, kamienky a vytvorte z nich mozaikový obraz na zemi alebo na veľkom kartóne. Táto hra nie je jednorazová; ak má úspech, môžete ju opakovať znova a znova, v závislosti od toho, aké poklady práve nájdete.

2.ábra: pinterest.com/deisidromarti

  • Výroba veterného zvončeka: Vyrobte veterný zvonček z rôznych materiálov, napríklad z mušlí, korálikov a konárikov. Môže byť výbornou dekoráciou a citovo dôležitým kúskom na terase či balkóne, pričom deti budú hrdé na svoje dielo zakaždým, keď zazvoní.

3. : pinterest.com/therusticlumbershop

Zábavné vonkajšie hry

Najzábavnejšie hry sa zvyčajne oplatí hrať vo väčšej skupine alebo v tímoch. Pozvite deti od susedov alebo spolužiakov a vytvorte nezabudnuteľný zážitok pre prázdninujúcich! Nemusíte sa pripravovať na žiadne zvláštne výdavky, množstvo hier sa dá zrealizovať s domácimi pomôckami alebo ľahko a lacno dostupnými doplnkami.

  • Skákanie v mechoch: Kto by nepoznal túto starodávnu hru! Je čas ukázať našim deťom, aká zábavná môže byť. Aj keď zemiakové vrecia sú teraz už v domácnostiach zriedkavosťou, veľké, odolné nákupné tašky alebo hrubé odpadkové vrecia tiež poslúžia na tento účel.

4.: pinterest.com/catchmyparty

 

  • Hra na stoličky: Klasická hra, ktorú môžete hrať aj vonku. Umiestnite o jednu stoličku menej, než je počet hráčov, a keď sa hudba zastaví, všetci si musia sadnúť. Kto nem nájde miesto, vypadáva.

 

  • Hojdačka: Premeníte svoju záhradu na ihrisko a poskytnite svojmu dieťaťu zábavné zážitky doma s našou plastovou hojdačkou, ktorá sa otáča o 360 stupňov. Vďaka pohodlnému sedadlu môžu deti hrať vonku pohodlne aj celé hodiny. Schovajte rôzne predmety okolo hojdačky, ktoré musia deti počas hry získať.

     

műanyag mérleghinta
Kolotoč a hojdačka v jednom
€ 53.90 RRP: Regular Price € 53.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Pohybové hry

Zásoba pohybových hier je v lete takmer nekonečná. Vyberme také, ktoré naše deti uprednostňujú, rady a často sa im venujú.

Šport na čerstvom vzduchu

  • Pre futbalových fanúšikov: Vyberte si 2 v 1 futbalovú bránkovú sadu a využite svoju záhradu naplno alebo ju vezmite so sebou kamkoľvek! V závislosti od miesta a počtu hráčov si môžete zvoliť, či chcete hrať s jednou veľkou bránkou alebo zostaviť dve menšie bránky. Sada je ľahko rozložiteľná a zložiteľná, a teda prenosná, takže ju môžete kedykoľvek vziať so sebou na dovolenku, na priateľské stretnutie alebo na výlet.

Súprava futbalových brán 2 v 1
Súprava futbalových brán 2 v 1
€ 25.89 RRP: Regular Price € 25.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

  • Pre basketbalových nadšencov: Ak chceš, aby si tvoje dieťa vyčerpalo svoju energiu a zároveň si zlepšovalo koordinačné schopnosti, nastaviteľný basketbalový kôš je tou najlepšou voľbou! Vďaka nastaviteľnej výške si môže užívať radosť z basketbalu už od 3 rokov. Či už sa bude snažiť trafiť kôš sám, alebo si užijete rodinnú zábavu pri tímovej hre, je to skvelé rozhodnutie.

     

állítható kosárpalánk gyerekeknek
Nastaviteľný basketbalový kôš s loptou a p...
€ 49.89 RRP: Regular Price € 49.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Na vozítka!

Aj keď kolobežkovanie a bicyklovanie zohrávajú dôležitú úlohu v životoch detí aj mimo letných mesiacov, práve v lete si môžu túto záľubu naplno vychutnať. V ľahkom oblečení môžu jazdiť na svojich obľúbených vozítkach až do večera, keďže sa stmieva neskôr a majú viac voľného času na vonkajšie aktivity.

  • Gokart: Šliapací gokart je skvelou voľbou už pre malé deti, pretože ho môžu ľahko sami poháňať a výšku sedadla môžete nastaviť podľa výšky dieťaťa. Ergonomický dizajn a pohodlné sedadlo poskytujú maximálny komfort, zatiaľ čo stabilná konštrukcia zaisťuje bezpečnosť. S dvojpolohovým prevodom môže dieťa ľahko prepnúť medzi neutrálnym a pohybom vpred.

piros
Šlapacia motokára pre deti, v rôznych farb...
€ 129.90
Zhrnutie objednávky

 

  • Bicykel: Najprv odrážadlo, potom bicykel s pomocnými kolieskami a nakoniec skutočný dvojkolesový bicykel. Niet dieťaťa, ktoré by nemilovalo jazdiť na bicykli vonku.

Odrážadlo odporúčame deťom od 3 rokov, pretože jeho používaním sa rozvíja ich rovnováha a koordinačné schopnosti, čo im neskôr môže uľahčiť učenie jazdy na bicykli. Vďaka nastaviteľným riadidlám a sedadlu je možné odrážadlo prispôsobiť tak, aby bolo pohodlné a bezpečné na používanie.

kék
Cykloodrážadlo, viac farieb
€ 48.90
Zhrnutie objednávky

 

Vonkajšie hry pre chlapcov

Väčšina vonkajších hier je obľúbená u chlapcov aj dievčat, najmä keď sú ešte malé. Ako rastú, futbal a basketbal sa stávajú obľúbenejšími medzi chlapcami. Počas prázdnin môžeme využiť zručnostné hry, ako je skákanie cez švihadlo, frisbee, alebo postaviť vonkajšiu prekážkovú dráhu. Môžu pretekať na gokartoch alebo bicykloch a hry s hračkárskymi zbraňami tiež neodmietnu.

jatekfegyver hanggal 2 szin
Detská pištoľ so svetlom a zvukom, 2 farby...
€ 37.89
Zhrnutie objednávky

Vonkajšie hry pre dievčatá

Pre dievčatá existuje množstvo zábavných vonkajších hier, ktoré im umožnia aktívne tráviť letné prázdniny.

  • Výroba kvetinových vencov: Nazbierajte kvety a vyrobte z nich vence do vlasov alebo na ozdobenie záhrady.

 

  • Skákanie škôlky: Nakreslite kriedou skákacie pole na záhrade a skáčte cez čiary. Ak sa táto hra stane skutočným favoritom, na jeseň môžete zaobstarať koberec s motívom škôlky do detskej izby.

5.alinda.hu

 

  • Princeznovský kútik: S naším indiánskym stanom môžu mať vlastné malé kráľovstvo, kde hra bude obmedzená len ich predstavivosťou.

6. stuckonyou.us

 

A princeznovský stan vyzerá skvele nielen v detskej izbe, ale môžete ho postaviť aj v záhrade alebo na pláži. Okrem toho, že slúži ako herný stan, chráni aj deti pred slnkom.

Indián sátor gyerekeknek - fehér
Detský indiánsky stan, rôzne farby
€ 64.89
Zhrnutie objednávky

Náš internetový obchod v súčasnosti ponúka 104 hračky a doplnky vyvinuté pre deti za priateľské ceny. Nájdite si tú najvhodnejšiu pre vás a užite si dovolenku spolu!

 

 

Predchádzajúci Osvežujúce tipy na horúce letné dni
Ďalej Letné večery pri táboráku: Ako pripraviť očarujúci táborák?